Dobrodošli

hoffmann
sestanek

Podjetje je bilo ustanovljeno v leti 2006 in se je od začetka ukvarjalo z gradnjo in vzdrževanjem bencinskih servisov. Naša dejavnost se je z leti razširila še na umerjanje točilnih pištol na bencinskih servisih kot tudi na umerjanje stebričkov zraka za polnjenje avtomobilski pnevmatik. Na slovenskem trgu smo pomembno podjetje na tem področju z dolgoletnimi izkušnjami. Delali smo in delamo z večino ponudnikov goriv in upravljalcev bencinskih servisov v Sloveniji. (SHELL, TUŠ, MOL, bencinski servisi brez osebja, interni bencinski servisi…)

V letu 2012 se je naša dejavnost razširila na svetovanje, prodajo in montažo infra rdečih (IR) grelnih panelov. Vzpostavljeno imamo mrežo svetovalcev, ki strokovno svetujejo o prednostih IR ogrevanja.

Termoizolacijski premaz omogoča dodatne prihranke pri stroških ogrevanja in hlajenja za ca. 15%. Uporablja se za notranje prostore. Nanaša se ga na steno enako kot barve za notranje prostore.

Glede na mednarodne izkušnje in potrebo časa, podjetje v letu 2012 širi dejavnost na poslovno svetovanje. Geografsko smo usmerjeni na trg Slovenije, Avstrije, severne Afrike, Bližnjega vzhoda, države nekdanje Sovjetske zveze.